Informationen zur Aufnahmeprüfung finden Sie gleich hier bei dem Menüpunkt Aktuelles unter der Überschrift Aufnahmeprüfung für WS 2017/18.

Call for Papers for the International Conference "Desiring Powerlessness and Radical Change", April 12-14, 2018

The research project "Theatre as Dispositif" located at the Institut für Angewandte Theaterwissenschaft invites submissions for the 2018 conference "Desiring Powerlessness and Radical Change. Technologies of Power, Affect and Judgement in the Dispositifs of Art and Theatre". Please see the PDF file for further details. Deadline for submissions is October 2, 2017.